Megosztás

Funkciók
Címkék
Adatok

Publikálva: 2018. október 4.
Idézet hossza: 111 karakter

A jó szakács első és legfőképp elengedhetetlen tulajdonsága a pontosság; ez az első kötelessége a vendégnek is.

Hivatás

Szerző:

Jean Anthelme Brillat-Savarin

Jean Anthelme Brillat-Savarin

1755. április 1. — 1826. február 2.

francia jogász, politikus és gasztronómiai szakíró

Figyelés

Kedvencnek jelölte:

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom